Przepis konkursowy

TYMBALIKI W KSZTAŁCIE ŚWINEK
Zdjęcie przepisu
Składniki:
filet z piersi kurczaka, 1 kg
włoszczyzna, pęczek z biedronki
żelatyna, paczka
Przygotowanie:
czas: pow. 60 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Anna (Katowice)
(Głosów: 707)


Zostań mistrzem kuchni

Filety myjemy wkładamy do garnka,włoszczyznę obieramy i wkładamy do garnka zalewamy wodą i gotujemy do miękkości .Potem kroimy mięso i wrzucamy do buteki najlepiej po nestea 0,5 l.Odlewamy 0.5 l wywaru i mieszamy z żelatyną .Wlewamy do buteki zakrecamy i czekamy aż stęrzeje.Butelkę rozcinamy i dekorujemy.
Faszerowana cukinia
Faszerowana cukinia
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 3967
Szpinakowa zapiekanka, czyli zdrowie na talerzu
Szpinakowa zapiekanka,...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 235
Szybki pożywny tost z jajkiem, sosem i ketchupem
Szybki pożywny tost z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1202
Zupa dyniowa z mleczkiem kokosowym
Zupa dyniowa z...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 19
Babeczki serowe w cieście filo
Babeczki serowe w...
30 min. 6 łatwy
Głosów: 181
Roladki drobiowe z a la kotletami ziemniaczano-brokułowymi
Roladki drobiowe z a...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 9