Składniki:
kiełbasa gospodarza, 1 opakowanie
kiełbaski drobiowe, 1 opakowanie
ser Radamer wędzony, 1 opakowanie
ser Camembert z ziołami, 1 opakowanie
szynka Prosciutto, 1 opakowanie
papryka czerwona, 1 sztuka
ogórek świeży, 1 sztuka
kiełki rzodkiewki Vital Fresh, 1 opakowanie
sałata lodowa, 2 liście
szczypior (opcjonalnie), 1 sztuka
Kiełbasę gospodarza pokroić w plastry. Kiełbaski drobiowe układamy w rządku.
Układamy je na liściach sałaty lodowej (opcjonalnie). Ser radamer wędzony oraz camembert pleśniowy pokroić w paski. Paprykę oraz ogórka również kroimy w paski, ogórka możemy związać szczypiorkiem (opcjonalnie). Prosciutto zwijamy w ruloniki. Kiełki rzodkiewki efektownie rozrzucamy między innymi smakołykami.
Gotowe! Smacznego!