Przepis konkursowy

DE VOLAIE Z DORSZA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
2 MAŁE FILETY Z DORSZA ATLANTYCKIEGO,
1 MAŁA CZERWONA PAPRYKA,
2 PLASTRY ŻÓŁTEGO SERA,
4 DKG MASŁA MLECZNA DOLINA,
2 LIŚCIE SELERA,
PIEPRZ CYTRYNOWY ,SÓL,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: JADWIGA (SŁAWA)
(Głosów: 5)


Zostań mistrzem kuchni

FILETY ODSĄCZYĆ W RĘCZNIKU PAPIEROWYM, POSYPAĆ PIEPRZEM CYTRYNOWYM I SOLĄ.NA FILETY ROZŁOŻYĆ PLASTRY SERA , SELER, SŁUPKI PAPRYKI, SŁUPKI MASŁA. UFORMOWAĆ ROLADKI. KAŻDĄ ROLADKĘ OBTOCZYĆ W MĄCE, ROZMĄCONYM JAJKU I BUŁCE TARTEJ. SMAŻYĆ NA ZŁOTO Z KAŻDEJ STRONY. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI I ULUBIONA SURÓWKĄ.
Zapiekany bakłażan z piersią kurczaka, serem gorgonzola i warzywami duszonymi w białym winie
Zapiekany bakłażan z...
30-60 min. 2 średni
Głosów: 29
GNIAZDKA
GNIAZDKA
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 125
Straszny postwór
Straszny postwór
30 min. 4 łatwy
Głosów: 15
Rosół NIEzwykły
Rosół NIEzwykły
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 14
Szarlotka z budyniem
Szarlotka z budyniem
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 21
Dorsz smażony z cieciorką i szpinakiem baby
Dorsz smażony z...
pow. 60 min. 6 łatwy
Głosów: 24