Przepis konkursowy

PYSZNA PASTA DO TOSTÓW ANCHOVIES
Zdjęcie przepisu
Składniki:
rozmaryn, 1 łyżeczka
masło, 2 łyżki
szczypiorek, 3 łyżki
chleb tostowy, 8 szt.
czosnek, 1 ząbek
Anchovies, 1 op.
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 8
poziom trudności: łatwy
Autor: Sylwia (Ossala)
(Głosów: 11)


Zostań mistrzem kuchni

Anchovies włóż do miseczki razem z rozmarynem, wymieszaj. Dodaj masło i przeciśnięty przez praskę czosnek. Ponownie wymieszaj, tak aby powstała jednolita masa. Gotową pastą posmaruj gorące, wcześniej podpieczone tosty i posyp szczypiorkiem. Smacznego !
Zupa z soczewicy z pieczoną papryką
Zupa z soczewicy z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 21
Roladki drobiowe otulone suszonymi pomidorami i mozzarellą
Roladki drobiowe...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 21
Zapiekanka twarogowa z warzywami
Zapiekanka twarogowa z...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 702
Kurczak z pomidorami suszonymi zawijany w szynce
Kurczak z pomidorami...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 161
Focaccia z figami
Focaccia z figami
pow. 60 min. 2 średni
Głosów: 120
Amerykańskie naleśniki z owocami
Amerykańskie naleśniki...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1