Przepis konkursowy

POMIDORKI FASZEROWANE
Zdjęcie przepisu
Składniki:
pomidory średnie, 3 szt.
szynka maślana Sokołów ,
serek topiony, 1 szt.
ser żółty , 10 dag.
jogurt naturalny grecki, 1 szt.
pietruszka,
szczypiorek,
pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Renata (Siemkowice)
(Głosów: 16)


Zostań mistrzem kuchni

Umyte pomidory wydrąż .Serek topiony połącz z jogurtem naturalnym greckim ,pokrojoną w paseczki szynką ,pietruszką .Napełnij pomidory farszem .Wierzch posyp startym żółtym serem .Ułóż na blaszkę , uprzednio wyłożoną folią aluminiową .Piec w piekarniku w temperaturze 160 stopni przez 20 min .Upieczone pomidory oprósz szczypiorkiem oraz pieprzem świeżo zmielonym .
Wieżyczki drobiowe ze szpinakiem, serem i suszonymi pomidorami
Wieżyczki drobiowe ze...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 1700
Amerykańskie naleśniki z owocami
Amerykańskie naleśniki...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1
Biszkopt miodowy z masą grysikową
Biszkopt miodowy z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 134
Kotleciki drobiowe z czerwoną soczewicą
Kotleciki drobiowe z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 36
Cukinia faszerowana kuskusem i warzywami
Cukinia faszerowana...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 538
Trufle z bialej czekolady
Trufle z bialej czekolady
30 min. 6 łatwy
Głosów: 121