Przepis konkursowy

PASTA JAJECZNA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
jajko Ale Jaja, 4 szt.
ser żółty Światowid, 50 g
majonez, 2 łyżki
szczypiorek, 1 łyżka
maggi,
słodka papryka,
sól , pieprz,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Katarzyna (Poznań)
(Głosów: 1)


Zostań mistrzem kuchni

Jajka ugotować na twardo. Ser żółty zetrzeć na tarce. Jajka pokroić w drobną kostkę, dodać starty ser, posiekany szczypiorek i majonez. Doprawić do smaku, wymieszać.
Placki po węgiersku
Placki po węgiersku
30-60 min. 4 średni
Głosów: 18
Ciasto drożdżowe z jablkami
Ciasto drożdżowe z...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 16
Zupa krem marchwiowa z suszonymi pomidorami i serkiem Mascarpone
Zupa krem marchwiowa z...
30-60 min. 6 średni
Głosów: 15
Pizza królewska dla odchudzających
Pizza królewska dla...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 3424
Tort Dobosz
Tort Dobosz
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 43
Pomarańczowa poezja smaku
Pomarańczowa poezja smaku
30 min. 4 łatwy
Głosów: 3990