Przepis konkursowy

PASTA Z WĄTRÓBKI DROBIOWEJ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Wątróbka drobiowa, 450g
Boczek wędzony, 200g
Cebule średnie, 2szt
Żółtka ugotowane na twardo, 2szt
Olej , do smażenia
Sól pieprz, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Krystyna (Radlin)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Wątróbkę smażymy krótko na oleju z dwóch stron. Cebulę kroimy w kosteczkę i lekko smażymy. Boczek kroimy w kostkę i przesmażamy. Wszystkie składniki wrzucamy do misy melaksera i rozdrabniamy przy użyciu noża. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Schładzamy i gotowe.SMACZNEGO
Malinowa rozkosz
Malinowa rozkosz
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 26
Dorsz w roli głównej
Dorsz w roli głównej
30-60 min. 4 średni
Głosów: 4462
Omlet z miodowym kremem
Omlet z miodowym kremem
30 min. 2 łatwy
Głosów: 4656
Filety drobiowe z warzywami i ryżem
Filety drobiowe z...
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 300
Tuńczykowe Love
Tuńczykowe Love
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1
Zwykła pizza Grzesia
Zwykła pizza Grzesia
30 min. 2 łatwy
Głosów: 15