Przepis konkursowy

NADZIEWANE PAMPUCHY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
bułki na parze, 8szt
mięso mielone wieprzowe, 0,5kg
sos bolognese, 1opakowanie
cebula, 1szt
pieczarki, 200g
ser żółty, 250g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: średni
Autor: Joanna (Koszalin)
(Głosów: 20)


Zostań mistrzem kuchni

Mięso najpierw lekko podsmażamy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem do smaku - dodajemy pieczarki, cebulę i paprykę. Później mieszamy wszystko z sosem bolognese. Po kilku minutach nakładamy farsz do wydrążonych wcześniej bułeczek. Nastawiamy piekarnik na 200 C i pieczemy ok 10 min, do momentu, aż bułeczki się zarumienią. Kilka minut przed końcem posypujemy startym serem.
Filet w warzywach
Filet w warzywach
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 2
Zapiekanka z gnocchi
Zapiekanka z gnocchi
30 min. 6 łatwy
Głosów: 19
Amerykańskie pancakes z bitą śmietaną
Amerykańskie pancakes...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 4267
Bułeczki z fetą
Bułeczki z fetą
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 4485
Coś dobrego i niedrogiego z mięsa mielonego
Coś dobrego i...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 4142
Tarta mocno czekoladowa ze śmietaną i malinami
Tarta mocno...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 234