Przepis konkursowy

MUSLI Z TRUSKAWKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
truskawki, 200g
jogurt naturalny typu greckiego, Tolonis, 400g
dowolne musli, 6 łyżek
migdały, łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Klaudia (Śrem)
(Głosów: 3)


Zostań mistrzem kuchni

Na suchej patelni uprażyć musli z migdałami, zostawić do ostygnięcia. Truskawki rozgnieść widelcem i ułożyć na dnie pucharka. Na truskawki wyłożyć jogurt, a sam wierzch posypać uprażonym musli z migdałami. Smacznego!
Kurczak w sosie słodko kwaśnym
Kurczak w sosie słodko...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 3
Gulasz z kurczakiem , szpinakiem i pomidorkami
Gulasz z kurczakiem ,...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 25
Tarta z kurczakiem
Tarta z kurczakiem
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 3509
Kurczak curry z chlebkiem chapati
Kurczak curry z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 113
Zupa krem z Porów
Zupa krem z Porów
30-60 min. 6 średni
Głosów: 197
Polędwiczka wieprzowa w pieprzu i kolendrze z konfiturą z czerwonej cebuli
Polędwiczka wieprzowa...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 41