Przepis konkursowy

MOJA KAPUSTA KISZONA Z KASZĄ WIEJSKĄ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
1kg kapusta kiszona w wiaderku z Biedronki, 0,5 szkl. kasza wiejska
1 łyżka majeranku, 1 łyżka przyprawy PODRAWKA
30 dag boczku, 2 średnie cebule
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Jeziorany)
(Głosów: 667)


Zostań mistrzem kuchni

GOTUJĘ KAPUSTĘ JAK JEST LEKKO MIĘKKA DODAJĘ KASZĘ WIEJSKĄ NASTĘPNIE WSZYSTKIE POTRZEBNE PRZYPRAWY CZYLI MAJERANEK I WEGETĘ DO SMAKU POD KONIEC DODAJĘ SKWARKI USMAŻONE Z CEBULĄ,KAŻDY DOPRAWIA WEDŁUG SWEGO GUSTU.
Tarta mięsno-warzywna
Tarta mięsno-warzywna
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 58
Wieża wołowa-tatar z dodatkami
Wieża wołowa-tatar z...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 3
Tarta Oreo z Mascarpone
Tarta Oreo z Mascarpone
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 293
Kremowe Risotto z grzybami leśnymi, marchewką i łososiem
Kremowe Risotto z...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 4
Fantazja
Fantazja
30 min. 2 łatwy
Głosów: 785
Naleśniki ze szpinakiem na ostro
Naleśniki ze...
30-60 min. 6 łatwy
Głosów: 11