Przepis konkursowy

WŁOSKIE CAPRESE Z OLIWĄ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN SOLEADA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Oliwa z Oliwek Extra Virgin Soleada, 10 łyżeczek
mozzarella Sottile Gusto, 2 opakowania
świeże pomidory , 3 sztuki
bazylia, wg uznania do dekoracji
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Kamil (Połaniec)
(Głosów: 6)


Zostań mistrzem kuchni

Pyszna przystawka ze słonecznej Italii, która mile zaskoczy każdego Twojego gościa, chwilka przygotowania, a smak niezapomniany. Pomidorki i mozzarellę Sottile Gusto kroimy w plasterki. Po wykonaniu tej czynności wykładamy na talerzyku na przemian,plasterek mozzarelli i plasterek pomidorka. Na dodatek wedle uznania najlepiej przystroić świeżą bazylią, po czym całość delikatnie polać oliwą z oliwek Extra Virgin. Smacznego!
Kurczak pieczony ALICJI palce lizać
Kurczak pieczony...
pow. 60 min. 6 łatwy
Głosów: 21
Zupa - Delikatny barszczyk z jajkiem poszetowym(4porcje)
Zupa - Delikatny...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 1276
Tort z mascarpone
Tort z mascarpone
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 79
Pyszna domowa pizza
Pyszna domowa pizza
30 min. 8 łatwy
Głosów: 101
Tarta Oreo z Mascarpone
Tarta Oreo z Mascarpone
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 293
Tort chałwowy
Tort chałwowy
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 8