Przepis konkursowy

WŁOSKIE CAPRESE Z OLIWĄ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN SOLEADA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Oliwa z Oliwek Extra Virgin Soleada, 10 łyżeczek
mozzarella Sottile Gusto, 2 opakowania
świeże pomidory , 3 sztuki
bazylia, wg uznania do dekoracji
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Kamil (Połaniec)
(Głosów: 6)


Zostań mistrzem kuchni

Pyszna przystawka ze słonecznej Italii, która mile zaskoczy każdego Twojego gościa, chwilka przygotowania, a smak niezapomniany. Pomidorki i mozzarellę Sottile Gusto kroimy w plasterki. Po wykonaniu tej czynności wykładamy na talerzyku na przemian,plasterek mozzarelli i plasterek pomidorka. Na dodatek wedle uznania najlepiej przystroić świeżą bazylią, po czym całość delikatnie polać oliwą z oliwek Extra Virgin. Smacznego!
Leśny mech
Leśny mech
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 19
GNIAZDKA  JOGURTOWE
GNIAZDKA JOGURTOWE
30 min. 8 łatwy
Głosów: 20
Faszerowane ogórki na sałacie z kremem balsamicznym
Faszerowane ogórki na...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 54
Racuchy z karmelizowanym jabłkiem
Racuchy z...
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 144
Fale Dunaju z jeżynami
Fale Dunaju z jeżynami
30 min. 8 łatwy
Głosów: 2030
Sałatka curry z kurczakiem
Sałatka curry z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 255