Przepis konkursowy

RACUCHY Z NEKTARYNKAMI, JABŁKAMI I RODZYNKAMI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
jogurt bananowy, 250 g
jajka Ale jaja, 2 szt.
mąka, 1,5 szkl.
proszek do pieczenia, 1 łyżeczka
jabłka, 2 szt.
nekarynki, 2 szt.
rodzynki, 75 g
olej, 0,5 szkl.
cukier puder, 2-3 łyżki
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Magdalena (Busko Zdrój)
(Głosów: 4022)


Zostań mistrzem kuchni

Jogurt miksujemy z jajkami, mąką, cukrem, solą i proszkiem do pieczenia, dodajemy rodzynki oraz pokrojone w kostkę jabłka i nektarynki, delikatnie mieszamy. Smażymy na złoto na rozgrzanym oleju. Posypujemy cukrem pudrem.
Sernik na zimno z mascarpone i świeżymi owocami
Sernik na zimno z...
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 274
Tacos z filetem z piersi kurczaka
Tacos z filetem z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 4
Łosoś ze szpinakiem
Łosoś ze szpinakiem
30 min. 2 łatwy
Głosów: 1
Pikantna potrawka z ozorków
Pikantna potrawka z...
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 1415
Urodzinowy torcik
Urodzinowy torcik
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 7
Deser kolorowy
Deser kolorowy
30 min. 4 łatwy
Głosów: 169