Przepis konkursowy

PYSZNA SAŁATKA PIECZARKOWA
Zdjęcie przepisu
Składniki:
pieczarki , 300 g.
Jaja Ale Jaja Biedronka, 9 szt.
Ser żółty , 150 g.
Pęczek grubego szczypiorku, 1 szt.
majonez Splendido Biedronka, 3-4 łyżki
Śmietana 18 % Mleczna Dolina, 1 łyżka
oliwa z oliwek Soleada, 2-3 łyżeczki
sól, pieprz,, do smaku
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 4
poziom trudności: łatwy
Autor: Małgorzata (Tomaszów Mazowiecki)
(Głosów: 10)


Zostań mistrzem kuchni

Oczyszczone pieczarki pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię z rozgrzaną odrobiną masła, posolić. Podsmażyć tylko tyle, aby zmiękły. Powstały sok odlać, pieczarki przełożyć do miski. Ser i jajka pokroić w kostkę, dodać pokrojony szczypior, wymieszać z majonezem, śmietaną, oliwą. Doprawić solą oraz pieprzem.
Orientalny kurczak z kuskusem i warzywami
Orientalny kurczak z...
30 min. 4 średni
Głosów: 140
Pizza królewska dla odchudzających
Pizza królewska dla...
30-60 min. 4 średni
Głosów: 3424
Babeczki z kremem z białej czekolady i mascarpone
Babeczki z kremem z...
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 2
Roladki z ciasta francuskiego nadziane jabłkiem
Roladki z ciasta...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 8
Risotto z kurczakiem i warzywami
Risotto z kurczakiem i...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 33
Czekoladowa tarta z porzeczkami
Czekoladowa tarta z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 261