Przepis konkursowy

KULECZKI MIĘSNE Z FASOLKĄ
Zdjęcie przepisu
Składniki:
mięso mielone, 300 g
fasolka szparagowa, 400 g
por, 1 szt
słonecznik prażony, 3 łyzki
sól,
pieprz,
olej,
natka pietruszki, 2łyżki
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Iwona (Sławków)
(Głosów: 116)


Zostań mistrzem kuchni

Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Z przyprawionego solą i pieprzem mięsa mielonego wykonać kuleczki. Na patelni smażymy kuleczki oraz pokrojony w półksiężyce por. Gdy por będzie miękki dodajemy prażony słonecznik oraz pietruszkę. Na koniec łączymy wszystkie składniki z fasolką. W razie potrzeby można doprawić do smaku.
Bułęczki razowe z płatkami
Bułęczki razowe z...
pow. 60 min. 6 średni
Głosów: 3
Placki ziemniaczane z wkładką
Placki ziemniaczane z...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 3920
Placki po węgiersku
Placki po węgiersku
30-60 min. 4 średni
Głosów: 18
Pyszna domowa pizza
Pyszna domowa pizza
30 min. 8 łatwy
Głosów: 101
TORT KAWOWY
TORT KAWOWY
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 33
Rolada
Rolada
30-60 min. 8 średni
Głosów: 280