Przepis konkursowy

ARTYSTYCZNY ŁAD
Zdjęcie przepisu
Składniki:
ćwiartka kurczaka, 2szt.
ryż, 100g
ogórek, 2 szt
pomidory w puszce, 1 sztuka
bazylia prymat, 10g
oregano, 10g
Przygotowanie:
czas: 30-60 min. porcja: 2
poziom trudności: średni
Autor: Katarzyna (Pajęczno)
(Głosów: 1099)


Zostań mistrzem kuchni

Gotujemy ryż. W naczyniu żaroodpornym z olejem smażymy ćwiartki kurczaka. Rozdrabniamy ogórek na talerz. Na patelnię wrzucamy pomidory w puszce, dodajemy oregano, bazylie, sól i pieprz i gotujemy. Potem pastę nakładamy na ryż i układamy fajnie na talerzu.
Spaghetti z wędzonym łososiem, pesto i szpinakiem
Spaghetti z wędzonym...
30 min. 4 łatwy
Głosów: 1
Warkocz Góralki
Warkocz Góralki
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 97
Makaronowa tarta zapiekana w aksamitnym sosie z koziego sera
Makaronowa tarta...
pow. 60 min. 8 średni
Głosów: 3823
Kolorowy torcik mascarpone
Kolorowy torcik...
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 6
Domowe tiramisu
Domowe tiramisu
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 598
SAŁATKA FASOLOWA Z SEREM GORGONZOLA I POMIDORKAMI
SAŁATKA FASOLOWA Z...
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 190