Przepis konkursowy

NADZIANE KLUSKI
Zdjęcie przepisu
Składniki:
żółty ser, 12 plastrów
2 opakowania bułek na parze, 12 szt.
sos słodko- kwaśny ASPIRO, 1 słoik
mięso mielone, 0,5 kg
ketchup,
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor: Agnieszka (Ziemięcin)
(Głosów: 40)


Zostań mistrzem kuchni

Mięso mielone podsmażamy na patelni dodajemy sos słodko-kwaśny i jeszcze chwilkę razem dusimy. Z bułek parowych wydrążamy środki i nadziewany je przygotowanym mięsem mielonym( jeszcze gorącym). Każdą bułeczkę nadzianą mięsem przykrywamy plastrem żółtego sera i wkładamy do piekarnika na około 10-12 minut. Po wyjęciu z piekarnika dekorujemy ketchupem. Łatwe i szybkie danie, polecam! Smacznego!!!
Tarta z kremem z białej czekolady i truskawkami
Tarta z kremem z...
30-60 min. 8 średni
Głosów: 15
Muffinki z suszonymi pomidorami, oliwkami i papryczką chilli
Muffinki z suszonymi...
30 min. 2 łatwy
Głosów: 8
Malinowa pianka
Malinowa pianka
30-60 min. 8 łatwy
Głosów: 6
Grillowane co nieco
Grillowane co nieco
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 1
Pizza z roszponką
Pizza z roszponką
30-60 min. 4 łatwy
Głosów: 2
Zimny sernik na bakaliowym spodzie
Zimny sernik na...
30 min. 8 łatwy
Głosów: 4162