Składniki:
żółty ser, 12 plastrów
2 opakowania bułek na parze, 12 szt.
sos słodko- kwaśny ASPIRO, 1 słoik
mięso mielone, 0,5 kg
ketchup,
Przygotowanie:
czas: 30 min.
porcja: 6
poziom trudności: łatwy
Autor:
Agnieszka (Ziemięcin)
(Głosów: 40)
Mięso mielone podsmażamy na patelni dodajemy sos słodko-kwaśny i jeszcze chwilkę razem dusimy. Z bułek parowych wydrążamy środki i nadziewany je przygotowanym mięsem mielonym( jeszcze gorącym). Każdą bułeczkę nadzianą mięsem przykrywamy plastrem żółtego sera i wkładamy do piekarnika na około 10-12 minut. Po wyjęciu z piekarnika dekorujemy ketchupem. Łatwe i szybkie danie, polecam!
Smacznego!!!