Przepis konkursowy

ROLOWANE TOSTY
Zdjęcie przepisu
Składniki:
Chleb tostowy, 5 kormek
Ser w platerkach, 5 plastrów
Przygotowanie:
czas: 30 min. porcja: 2
poziom trudności: łatwy
Autor: Damian (Zielona Góra)
(Głosów: 7)


Zostań mistrzem kuchni

Przygotowanie: Wałkujemy tosty na płasko, później obcinamy skórkę nakładamy na tosta ser, zwijamy w rulonik, na rozgrzaną patelnię wkładamy nasz zawinięty w tosta ser smażymy, aż do zabarwienia. Tosty kładziemy na talerzu i podajemy z ulubionym dipem. Rolowane tosty są idealną przekąska na imprezę i na pewno zaskoczą niejednego gościa. ;-)
Zupa krem marchwiowa z suszonymi pomidorami i serkiem Mascarpone
Zupa krem marchwiowa z...
30-60 min. 6 średni
Głosów: 15
Polędwiczka wieprzowa faszerowana kurkami
Polędwiczka wieprzowa...
pow. 60 min. 4 średni
Głosów: 27
Cytrynowa słodkość
Cytrynowa słodkość
30-60 min. 8 średni
Głosów: 1801
Kora orzechowa
Kora orzechowa
30-60 min. 2 łatwy
Głosów: 259
Tymbaliki w kształcie świnek
Tymbaliki w kształcie...
pow. 60 min. 8 łatwy
Głosów: 707
Domowa pizza korona
Domowa pizza korona
pow. 60 min. 4 łatwy
Głosów: 1468